Nagykörű - Magyarország cseresznyéskertje

V. Nagykörűi Cseresznyepálinka nap és Bográcsparty

A nagykörűi cseresznye egyik legismertebb megjelenési formája a méltán ismert és elismert cseresznyepálinka. A tiszteletére és még szélesebb körben való megszerettetésére immár 5. alkalommal szerveződik meg idén a pálinka ünnepe, mely a Tisza partján található strand árnyas területén várja ezúttal is a szórakozni, kikapcsolódni vágyó vendégeket.
Természetesen nem csak a nemes alkoholos ital, hanem az egyéb finomságok is várják majd a megszomjazó és megéhező látogatókat. Nagykörűi kézműves helyi termékek, és helyben készített egyéb harapnivalók csillapítják az éhséget, csapolt kézműves sörök, borok és egyéb italok a szomjúságot. A szórakozásról az esti nagykoncert, utána pedig DJ által kevert talpalávaló gondoskodik majd. Napközben a gyerekeket játszóház, ugrálóvár foglalja majd le, míg szüleik önfeledten kikapcsolódnak.
A Bográcsparty idén is egy előzetesen bejelentkező versenyzőkkel lebonyolított főzőverseny lesz, melynek produktumait szakavatott zsüri bírálja el és a látogatók korlátozott mennyiségben kóstolhatnak is az elkészült finomságokból.
Idén is lesz pálinka verseny, melyre a kiírás szerint beküldött főzetekkel lehet nevezni.
Várjuk kedves vendégeinket nagy szeretettel a Nagykörűi Szabadstrandra egy igazi pálinka-ünnepre!

egyéb, Események Nagykörűben, Hírek